آیا آدرس سایت های خوب را گم می کنید؟

آیا آدرس سایت های خوب را گم می کنید؟

حتما بارها شده که سایت‌های خیلی جالبی در اینترنت پیدا کرده‌اید و آنها را به هر دلیل گم کرده‌اید. شاید آن موقع حس و حال بوک‌مارک کردن سایت را نداشته‌اید ، شاید سیستمتان هنگ کرده بود ، شاید یکی از اعضای خانواده تصادفی ، مرورگر را بسته بود و شایدهای دیگر...

 

ولی سرویس History گوگل یعنی Web History یا «تاریخچه وب» به شما امکان می دهد ، سایت‌هایی را که قبلا از آنها بازدید کرده‌اید مجددا پیدا کنید و برای پیدا کردن آنها جستجو کنید. این سرویس همچنین جستجوهای شما را در گوگل ثبت می‌کند. سرویس «تاریخچه وب» ، همچنین علایق اینترنتی شما را به شیوه جالبی ضبط و ثبت می‌کند. مثلا به شما می‌گوید که از چه سایت‌هایی بیشتر بازیدد کرده‌اید و یا اینکه بیشتر چه چیزهایی را جستجو کرده‌اید. اطلاعات مربوط به وب‌گردی‌های شما در سرورهای گوگل ذخیره می‌شود.

 

شما با مراجعه به آدرس

http://www.google.com/history

 

 

می‌توانید از این سرویس استفاده کنید. بعد از رفتن به این آدرس باید این سرویس را فعال کنید. همیچنین باید toolbar گوگل را در مرورگر خود نصب کرده باشید.

 

بعد ازاین کار نه تنها از کامپیوتر خودتان می‌توانید از امکانات «تاریخچه وب» استفاده کنید ، بلکه در هر سیستم دیگری هم بعد از وارد شدن به اکانت گوگل خودتان می‌توانید ، با این سرویس کار کنید.

 

خوب حالا به آدرسی که نوشتم بروید تا توضیحات بعدی‌ام ، برایتان ملموس باشد.

 

آیا می‌توانم اطلاعات مربوط به بعضی از وب‌گردی‌هایم را پاک کنم؟بله ، بعد از رفتن به

http://www.google.com/history

 

 

، روی Remove items کلیک کنید ، آن قسمت از اطلاعاتی را که دوست دارید پاک شوند ، انتخاب کنید و بعد حذف کنید.

 

آیا بقیه می‌توانند اطلاعات مربوط وبه وب‌گردی‌هایم را با استفاده از این سرویس ببینند؟

 

نه ، مگر اینکه خودتان بی‌احتیاطی کرده باشید. مثلا نام کاربری و پسورد اکانت جی‌میلتان را به کسی داده باشید. یا بعد از کار با کامپیوتر ، از اکانت گوگل خودتان خارج نشده باشید (Sign out نکرده باشید.)

 

نمی‌دانم چرا با وجود اینکه سرویس «تاریخچه وب » را فعال کرده‌ام ، اطلاعات مربوط به وب‌گردی‌هایم ضبط نمی‌شود؟

 

این موضوع چندین دلیل می تواند داشته باشد:

 

- وب‌گردی را زمانی انجام داده‌اید که وارد اکانت گوگل نشده‌اید.

- به دلایل امنیتی این سرویس گوگل اطلاعات مربوط به سایت‌هایی را که آدرسشان با https شروع شود ، ذخیره نمی‌کند.

- امکان دارد شما در toolbar گوگل ، page rank را غیرفعال کرده باشید ، در این صورت باز هم اطلاعات ضبط نمی‌شوند. برای فعال کردن page rank ‌در تولبار گوگل می توانید روی Options در تولبار گوگل کلیک کنید. بعد روی More کلیک کنید و سپس کلیکی هم روی PageRank and Page Info انجام دهید ، حالا OK را بزنید.

- همچین باید مطمئن شوید در صفحه اصلی تاریخچه وب ، نتایج جستجو را محدود نکرده باشید. اگر این کار را کرده‌اید باید روی Expand your web history در همان صفحه کلیک کنید.

 

- جاوا اسکریپت باید هم فعال باشد.

 

آیا می‌توانم به صورت موقت ، سرویس تاریخچه وب را متوقف کنم؟

بله ، در صفحه اصلی تاریخچه وب روی Pause کلیک کنید. هر وقت هم خواستید تاریخچه وب ضبط فعالیت‌های اینترنتی‌تان را از سر بگیرد روی resume کلیک کنید.

 

آیا تاریخچه وب ، خروجی فید هم دارد؟

 

بله ،‌آدرس خروجی فید تاریخچه وب این است : https://www.google.com/history/?output=rss وقتی وارد این آدرس شدید خبرخوان یا feed reader از شما نام کاربری و پسورد می‌خواهد. توجه داشته باشید که مواظب باشید با استفاده از خبرخوان‌های آنلاین ، تاریخچه وب‌گردی‌هایتان را برای همه آشکار نکنید!

 

بوک‌مارک در تاریخچه وب چیست و چگونه می‌توانم از آن استفاده کنم؟

بوک‌مارک‌های تاریخچه وب مثل بوک‌مارک‌های مرورگرهای اینترنتی ، شیوه‌ای هستند برای مرتب کردن ، ذخیره و طبقه‌بندی سایت‌های بازید شده.

روی ستاره در کنار نام هر سایت کلیک کنید ، بعد روی Edit bookmark کلیک کنید تا بتوانید برچسبی به سایت بزنید یا توضیح کوتاهی در مورد سایت بنویسید.

 

منظور از trends چیست؟

trends همان علایق اینترنتی شماست. با کلیک روی trends می‌توانید ببینید که بیشتر چه عباراتی را جستجو کرده‌اید و از چه سایت‌هایی بازدید کرده‌اید و یا در جریان فعالیت روزانه خود قرار بگیرید.

 

این سرویس گوگل واقعا سرویس جالبی است. علاوه بر همه اینها به نظر من یک دفترچه خاطرات اینترنتی هم محسوب می‌شود. مثلا آیا برای شما جالب نیست که ببینید سال قبل همین موقع ها از چه سایت‌ها و وبلاگ‌های بازدید کرده بودید و چه چیزهایی را جستجو کرده بود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد