پاسخ سوالاتتون رو در مورد تلفن همراه, امکانات , خدمات و ....

پاسخ سوالاتتون رو در مورد تلفن همراه, امکانات , خدمات و ....

پاسخ سوالاتتون رو در مورد تلفن همراه, امکانات , خدمات و ... در اینجا پیدا کنید.

 

- برای اخذ رمز PUK , PIN چگونه اقدام شود ؟ و نحوه وارد کردن آن به گوشی چگونه است ؟

جواب :رمز PUK , PIN هردو در شناسنامه تلفن همراه ثبت شده است که با برداشتن قسمت قلع اندود شده در پشت سیم کارت میتوان شماره 4 رقمی pin و شماره 8 رقمی puk را در قسمتی که پیغام Inter pin یا Inter puk داده است وارد نمود .

 

پاسخ سوالاتتون رو در مورد تلفن همراه, امکانات , خدمات و ....

پاسخ سوالاتتون رو در مورد تلفن همراه, امکانات , خدمات و ... در اینجا پیدا کنید.

 

- برای اخذ رمز PUK , PIN چگونه اقدام شود ؟ و نحوه وارد کردن آن به گوشی چگونه است ؟

جواب :رمز PUK , PIN هردو در شناسنامه تلفن همراه ثبت شده است که با برداشتن قسمت قلع اندود شده در پشت سیم کارت میتوان شماره 4 رقمی pin و شماره 8 رقمی puk را در قسمتی که پیغام Inter pin یا Inter puk داده است وارد نمود .

ضمنا در صورت عدم دسترسی به شناسنامه مالک میتواند با همراه داشتن آخرین قبض پرداختی و کارت شناسایی منحصرا به ادارات مخابرات (بخش متقاضیان و مشترکان تلفن همراه) مراجعه نماید .

 

 

-برای پیگیری گوشی های مفقودی و سرقتی چگونه اقدام شود ؟

جواب : مشترکینی که گوشی تلفن همراه آنان مفقود شده و یا به سرقت می رود می توانند با مراجعه و ارائه شماره سریال 15 رقمی گوشی خود (شماره MIMI) به نزدیکترین دادسرا یا کلانتری و یا اداره آگاهی، درخواست ردیابی گوشی همراه خود را بنمایند. نامه صادره توسط مراجع فوق در تهران به اداره مشترکین مرکزی تلفن همراه واقع در خیابان شریعتی، پایین تر از پل سیدخندان، ساختمان شماره 3 و در استان ها نیز به امور مشترکین تلفن همراه ارسال و ادارات مذبور موظف به ارائه پاسخ می باشند .

 

 

- SMS چیست و نحوه ی استفاده از آن چگونه می باشد ؟

جواب : SMS همان پیام کوتاه نوشتاری یا text می باشد و حداکثر 164 کاراکتر است دریافت آن برای همه آزاد و جهت ارسال باید این سرویس را با همراه داشتن شناسنامه تلفن همراه وآخرین قبض پرداختی و کارت شناسائی به یکی از دفاتر امور مشترکین مراجعه و درخواست فرمائید . ضمنا عدد 9891100500+ را در قسمت center number گوشی خود وارد نمایید .

 

 

- هزینه های فعال سازی و استفاده ا ز SMS چقدر است ؟

جواب : هزینه فعال سازی آن 000-20 ریال است که یک بار و در صورتحساب درج می شود و ارسال هر پیام 30% یک دقیقه مکالمه معادل 140 ریال است ضمنا Report آن رایگان است .

 

 

- VMS چیست و نحوه ی استفاده از آن چگونه می باشد ؟

جواب : VMS همان صندوق پیغام های صوتیی است . برای درخواست آن مالک با همراه داشتن شناسنامه تلفن همراه و کارت شناسائی به یکی از دفاتر تلفه همراه مراجعه کند ؛ ضمن اینکه عدد 989912+ را در قسمت Voice Mail Number گوشی خود وارد نماید دریافت این پیام فقط برای خط کسانی است که مجهز به این سرویس است ولی همه قادر به ارسال هستند .

برای ارسال پیام صوتی از تلفن همراه می توان با گرفتن 09912 ابتدای شماره مشترک مستقیما وارد Box صوتی وی شدولی از تلفن ثابت زمانی امکان ارسال پیام است که شماره موردنظر روی 09912 Divert شده باشد .

برای Divert می بایست یکی از حالتهای انتقال را از گوشی خود انتخاب نماید که ازاین پس با توجه به شرایط Divert هر کس با او تماس بگیرد به Box صوتی او منتقل می شود .

 

 

-هزینه های فعال سازی و استفاده ا ز VMS چقدر است ؟

جواب : هزینه فعال سازی آن 000-20 ریال است که یک بار و در صورتحساب درج می شود و ارسال هر پیام معادل نرخ مکالمه با تلفن همراه است .

 

 

- کدهای خدمات ویژه مندرج در قبوض تلفن همراه هرکدام مربوط به چیست ؟

جواب :

مکالمات سه نفره کد51

نمایشگر کد54

عدم نمایشگر کد55

محدودیت مکالمه کد56

فاکس کد57

دیتا کد58

وصل SMS کد41

وصلVMS کد42

 

 

 

- برای شکایت و پیگیری مزاحمین تلفن همراه چگونه باید اقدام شود ؟

جواب : آن دسته از مشترکین تلفن همراه که مزاحم تلفنی (ثابت یا همراه) دارند می توانند با در دست داشتن تصاویر شناسنامه تلفن همراه و شناسنامه سجلی خود به یکی از سه مکان ذیل مراجعه و درخواست کشف مزاحمت نمایند.

الف - تهران، میدان ونک، خ ونک - برج همراه - طبقه 12 - اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت ارتباطات سیار.

ب - کرج - شاهین ویلا - میدان امام حسین (ع) جنب اداره برق، اداره مشترکین منطقه 5.

ج - شهر ری - جاده قم - ابتدای خیابان شهید غیبی - مخابرات شهید منتظری

 

 

 

-مبلغ آبونمان تلفن همراه چقدر است ؟

جواب : مبلغ آبونمان ؛ ماهیانه 6300 ریال می باشد که به صورت دوره ای ( دو ماهه ) 12600 ریال در قبوض درج می شود .

 

 

- اقدامات لازم جهت تعویض سیم کارت سوخته چیست ؟

جواب : مالک یا وکیل قانونی وی ؛ با مراجعه به دفاتر خدمات مشترکان تلفن همراه با در دست داشتن مدارک شناسائی ؛اعم از ( شناسنامه یا کارت شناسائی معتبر) و شناسنامه تلفن همراه و آخرین قبض پرداختی می تواند برای تعویض سیم کارت سوخته یا معیوب اقدام کند .

ضمنا مبلغ 000-70 ریال روی اولین قبض بعد از تعویض سیم کارت مشترک منظور خواهد شد .

 

 

چنانچه بعد از تعویض سیم کارت سوخته مشکل وجود داشت چه اقدامی شود ؟

جواب : اگر حداکثر ظرف 48 ساعت اداری مشکل برطرف نشد مجددا باید از طریق دفاتر امور مشترکین و یا ادارات پیگیری شود .

 

 

اقدام لازم برای سیم کارت مفقودی چیست ؟

جواب : مالک با همراه داشتن کارت شناسائی و آخرین قبض پرداختی به دفاتر خدمات مشترکان تلفن همراه مراجعه کند تا حداکثر ظرف 24 ساعت اداری سیم کارت قطع شود .

ضمنا مشترکان تهرانی در روزهای عادی بعد از وقت اداری تا ساعت 22 و روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح الی 22 به اداره ی مشترکان و متقاضیان تلفن همراه شهید یگانه (واقع در خیابان ستارخان نبش شادمان – مجتمع مخابراتی شهید یگانه) یا با تلفن تماس 66501086-66510004 و اداره مشترکان و متقاضیان (مرکز رسالت واقع در میدان میدان رسالت جنب پایانه ی مینی بوس ها) به شماره تلفن تماس 8 -77491255 می توانید مراجعه کنید .

ضمنا مشترکینی که سیم کارت خود را مفقود می نمایند می بایست بلافاصله با مراجعه به نزدیکترین امور مشترکین و یا دفاتر خدمات ارتباطی تلفن همراه، نسبت به سوزاندن سیم کارت مفقودی و اخذ سیم کارت جدید اقدام نمایند.

 

 

 

- مشترک جهت دریافت مجدد سیم کارت مفقودی به کجا باید مراجعه کند و هزینه ی آن چقدر است ؟

جواب : مالک با همراه داشتن کارت شناسائی و آخرین قبض پرداختی و در صورت وکالتی بودن با سپردن تعهد و ارائه ی مدارک تغییر نام ( ظرف 10 روز امکان پذیر است ) به دفاتر خدمات مشترکان تلفن همراه مراجعه کند .ضمنا برای تحویل سیم کارت جدید ؛ سه روز فرصت دارید ؛ در غیر این صورت به طور خودکار تلفن وصل می شود . در ضمن هزینه ی آن 000-70 ریال است که در صورتحساب اعمال خواهد شد .

 

-نرخ مکالمات تلفن همراه چگونه است ؟

جواب :

نرخ یک دقیقه مکالمه شهری تلفن های همراه به همراه به ثابت و بالعکس :

از ساعت 8 صبح تا 21 همراه به همراه 10 پالس دردقیقه 447 ریال

و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی همراه به همراه 8 پالس در دقیقه 358 ریال

از ساعت 21 تا 8 صبح همراه به ثابت وبالعکس 8 پالس دردقیقه 358 ریال

و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی همراه به ثابت وبالعکس 8 پالس در دقیقه 358 ریال

 

 

نرخ یک دقیقه مکالمه به سایر نقاط از تلفن های همراه به همراه به ثابت و بالعکس :

از ساعت 8 صبح تا 21 همراه به همراه 17 پالس دردقیقه 760 ریال

از ساعت 21 تا 8 صبح همراه به ثابت وبالعکس 12 پالس دردقیقه 536 ریال

و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی همراه به ثابت وبالعکس 12 پالس در دقیقه 536ریال

 

 

 

 

-اگر قبل از تحویل سیم کارت برای مشترک صورتحساب صادر شود مشترک باید چه اقدامی انجام دهد؟

جواب : چنانچه مشخصات مشترک در قبض صحیح باشد و سیم کارتی اخذ نگردیده باشد مشترک باید به همراه قبض دریافتی به یکی از ادارات دولتی مراجعه کند و در صورتیکه مشخصات مندرج در قبض اشتباه باشد برای مشترک مشکلی ایجاد نمی کند و مشترک می تواند با مراجعه به منطقه پستی و یا انداختن قبض در صندوق پستی اشتباه بودن آدرس را اعلام کند.

 

 

-در صورتیکه صورتحساب مشترک به دست وی نرسد چه اقدامی باید انجام دهد؟

جواب : مشترک ابتدا با شناسنامه تلفن همراه و کارت شناسایی به یکی از دفاتر امور مشترکین مراجعه نماید ؛ آدرس و کد پستی خود را چک کند در صورتیکه آدرس و کدپستی صحیح باشد مشترک به منطقه پستی محل س***ت راهنمایی می گردد و یا به شماره تلفن 88112690 روابط عمومی شرکت پست باید تماس بگیرد ضمنا فرمهایی نیز تهیه شده که از طریق دفاتر مشخصات اعلام شده چنانچه در رایانه صحیح ثبت شده باشد در فرم درج گردیده و به اداره پست طی نامه ای اعلام می گردد.

-اگر برای مشترکی دو قبض صادر شود مشترک چه اقدامی باید انجام دهد؟*

جواب : در صورتیکه برای مشترک دو قبض صادر شود مشترک موظف به پرداخت یک قبض در مهلت مقرر می باشد.

 

 

-در صورتیکه مشترک سهوا صورتحساب مشترک دیگری را پرداخت نماید مشترک چگونه باید این مشکل را پیگیری کند؟

جواب : مشترک باید با صورتحسابی که اشتباها پرداخت شده به یکی از ادارات دولتی مراجعه نماید تا نسبت به بستانکاری در دوره های آتی اقدام لازم صورت گیرد.

 

 

-در چه شرایطی مشترک می تواند صورتحساب خود را تقسیط کند؟

جواب : چنانچه صورتحساب مشترک بیشتر از 000-290 تومان باشد مشترک (تهرانی ها) می تواند جهت قسطی کردن صورتحساب به همراه شناسنامه تلفن همراه – کارت شناسایی – دسته چک به ساختمان شماره 3 واقع در خیابان شریعتی نرسیده به پل سیدخندان واحد آبونمان مراجعه نماید.

 

 

-مشترک برای گرفتن ریز مکالمات خود باید چه اقدامی کند؟

جواب : مشترک باید با ارایه شناسنامه تلفن همراه – آخرین قبض پرداختی و مدرک شناسایی خود مالک به یکی از دفاتر مراجعه کند و جهت گرفتن ریز مکالمات اقدام نماید.

 

 

-دلیل تکرار بدهی در قبوض چیست ؟

جواب : تکرار بدهی در قبض به چند دلیل می تواند باشد :

1- پرداخت قبض بعد از مهلت مقرر

2-عدم پرداخت قبض

3 – تاخیر یا عدم ارسال قبض پرداختی توسط بانک مربوطه به شرکت ارتباطات سیار در موعد مقرر 4 – تاخیر در پاسخ قبوض

 

 

-برای نقل و انتقال تلفن همراه مشترکین چه اقداماتی باید انجام دهند؟

جواب : برای نقل و انتقال تلفن همراه خریدار و فروشنده باید به یکی از دفاترخدمات امور مشترکین مراجعه کنند و با ارایه مدارک (شناسنامه تلفن همراه – شناسنامه خریدار و فروشنده – آخرین قبض پرداختی ) نقل و انتقال انجام می گیرد ضمنا هزینه نقل و انتقال (صد هزار ریال) در اولین قبض محاسبه می شود.

 

 

-در صورتیکه تلفن همراه به درون آب بیفتد باید چه اقداماتی انجام داد؟

جواب : اگر گوشی تلفن همراه – درون آب بیفتد ابتدا بعد از اینکه گوشی را از آب درآوردید باطری تلفن همراه را از دستگاه درآورنده سپس سیم کارت را از دستگاه تلفن همراه خارج کنید و دستگاه تلفن را به صورت ایستگاه در مقابل پنکه یا سشوار قرار دهید تا کاملا خشک شود و در صورت عدم کارایی به نزدیکترین نمایندگی مجاز مراجعه شود .

 

 

-مشترکین برای تعویض آدرس باید چه اقدامی انجام دهند؟

جواب : مشترکین برای تعویض آدرس باید به یکی از دفاترخدمات امور مشترکین مراجعه کنند و آدرس و کدپستی درست و جدید را ارایه نمایند.

 

 

-اگر در شناسنامه اشتباهی وجود داشته باشدمشترک باید به کجا مراجعه کند؟

جواب : مشترک باید با اصل شناسنامه تلفن همراه و کارت شناسایی به یکی از دفاتر امور مشترکین مراجعه کند و در آنجا نسبت به اصلاح آن اقدام نمایند.

-اگر کسی به صورت وکالتی سیم کارتی را خریداری کرده باشد چگونه می تواند سیم کارت را به صورت قطعی به نام خود کند؟*

جواب : در چنین مواردی شخص باید با اصل وکالتنامه کپی برابر اصل آن و کارت شناسایی و شناسنامه تلفن همراه به یکی از دفاتر امور مشترکین مراجعه کند تا نقل و انتقال انجام شود.

-در صورتیکه قبض پرداخت شده باشد و در قبض جدید تکرار بدهی داشته باشد مشترک باید چه اقدامی انجام دهد؟

جواب : مشترک باید به همراه شناسنامه سیم کارت و قبض پرداختی و قبضی که جدید آمده به علاوه کارت شناسایی به یکی از دفاتر امور مشترکین تلفن همراه مراجعه کند تا نسبت به اصلاح قبض اقدام شود.

 

 

-اگر مشترکی در مورد نحوه محاسبه هزینه ها و آبونمان تلفن همراه خود شکایتی داشته باشد باید به کجا مراجعه کند؟

جواب : ابتدا مشترک می تواند به همراه شناسنامه تلفن همراه و کارت شناسایی و آخرین قبض تلفن همراه به یکی از مراکز دولتی تلفن همراه مراجعه کند و به واحد رسیدگی به شکایات آن اداره اعتراض کتبی خود را اعلام نماید و در صورت قانع نشدن مشترک می تواند به بازرسی شرکت ارتباطات سیار واقع در خیابان ونک – ساختمان نوآوران طبقه 10 مراجعه نماید.

 

 

-مفهوم پیام های شنیداری :

 

- کد شماره مشترک تغییر کرده است با 118 تماس بگیرید : ممکن است Divert ناقص انجام شده باشد و در برخی از موارد اختلال در شبکه می تواند باشد .

 

 

- مفهوم پیامهای صفحه نمایشگر :

Insert simcart: سیم کارت را داخل دستگاه قراردهید و یا دستگاه فاقد سیم کارت می باشد.

Network busy : شبکه اشغال و پرترافیک است .

Sim missing : گوشی تلفن همراه سیم کارت را نمی تواند شناسایی کند .

Check subscriber : سیم کارت قطع است .

Card rejected : سیم کارت مربوطه سوخته است

:PUK سیم کارت قفل کرده است

No access : به شبکه دسترسی پیدا نمی کند

Limited service: سرویس مشخصی بر روی گوشی فعال شده که مکالمات را محدود می کند

No network coverage : در نقطه ی کور می باشد

Card contact block : سیم کارت مربوطه با گوشی سازگاری ندارد

: Card errorسیم کارت خراب بوده یادرآن گوشی کارنمی کند

 

در هنگام ارسال پیام کوتاه Check operator service : سرویس SMS برای مرکز HLR معرفی نشده است .

 

 

در هنگام ارسال پیام کوتاه pending : پیغام معلق است .

 

 

در هنگام دریافت پیام کوتاه Out off memory simcart : inbox پر شده است و باید خالی شود .

 

 

عدم نمایشگر ID WATH LED : کسی که با شما تماس گرفته سرویس گارد یا عدم دارد که شماره ایشان روی نمایشگر نمی افتد.

 

 

-چه شماره هایی برای نمایندگی های گوشی تلفن همراه اعلام شده است ؟

جواب :

1-سامسونگ – پارس قائم 8735050 8 و 11-88738510

2-زیمنس – پارس پردیس 7-88323285

3-سونی اریکسون 88286666

4 -صاایران

5- نوکیا 9-88723571 و 22261769 و88718760

6- اریکسون 1-88064920

7-سونی 66495677

 

 

- گوشیهایی که از خارج کشور وارد می شوند بدرستی کار نمی کند برای رفع مشکل چکار باید کرد؟

پاسخ مقام مسئول : صاحبان گوشیهایی که با مشکل عدم شناسایی در شبکه مواجه هستند می توانند با مراجعه به مرکز امور مشترکین نسبت به ثبت شماره سریال اقدام نمایندو توضیح اینکه گوشی ها از نوع GSM بوده وطول موج آنها 900 مگاهرتز باشد.

 

 

 

تعرفه پیامهای sms که از مبدا ارسال شده ولی مقصد دریافت ننموده است چگونه در نظر گرفته می شود؟

پاسخ مقام مسئول :زمانی که یک پیام توسط مشترک ارسال می شود و شبکه آن را می پذیرد هزینه ارسال یک پیام برای مشترک محاسبه می شود و در صورت عدم دریافت توسط مشترک مخاطب بدلایل فنی و شخصی ؛ پیام برای مشترک برگشت داده می شود بدین شرح که اگر ظرف مدت 24 ساعات گوشی مشترک مخاطب در دسترس قرار نگیرند و یا شبکه امکان ارسال پیام را بدلیل اختلال نداشته باشد پیام به مشترک اول برگشت داده می شود تا در صورت تمایل مجددا اقدام به ارسال پیام نماید .

 

 

امکان پیگیری برای کشف گوشیهای سرقتی وجود دارد یا خیر ؟

پاسخ مقام مسئول: مشترک با مراجعه به یکی از مراجع قضایی یا نواحی انتظامی در خواست ردیابی گوشی مفقودی را می نمایند که از طریق اداره ء کل خدمات مشترکین قابل پیگیری می باشد و شهرستانها می توانند از طریق مراجع قضایی و امور مشترکین با بازرسی تهران در ارتباط بوده و نسبت به ردیابی گوشی اقدام نمایند.

- بهترین ومطمئن ترین محل برای خرید وفروش سیم کارت کجاست؟

خرید و فروش سیم کارت ،بهتر است از طریق دفاتر مشترکین و متقاضیان تلفن همراه صورت گیرد . زیرا خرید و فروش در این دفاتر کاملا قانونی صورت می گیرد .

 

 

- چگونه می توانیم از فعالیت های دفاتر مشترکین آگاه شویم؟

سرویس ها و فعالیت ها یی که دفاتر انجام می دهند در قالب پوستر و بروشور اطلاع رسانی می شوند . و معمولا در تمام دفاتر این پوستر ها و بروشور ها نصب میباشد ،در غیراینصورت واحد ارتباطا ت مردمی شرکت مخابرات با تلفن 09990 پاسخگوی سوالات می باشد .

 

 

- در برخی موارد در قبض ها تلفن همراه مغایرت هایی دیده شده ، علت چیست؟

البته باید بدانیم بین ریز مکالمات و قبض ها تفاوت هایی است . زیرا شمادر ریز مکالمات هزینه آبونمان و سرویس ها ی ویژه را ندارید ولی در قبض هااین موارد را مشاهده می کنید .

این موارد مو جب تفاوت هایی می شود ،البته در برخی موارد سیستم محاسبه صورتحساب دچار مشکلاتی شده بودکه با پی گیری ها ی به عمل آمده مقرر شده که کارشنا سان رایانه قبل از صدور قبض ها، بررسی های بیشری را روی صورتحساب ها انجام دهند تا چنین مشکلا تی نیز بوجود نیاید.

 

 

- دلیل به وجود آمدن نقطه کور و عدم آنتن دهی در برخی مناطق چیست ؟

به دلیل مشکلات فنی درHLR وآنتن های B TS در برخی اقداما ت ، اشکالات به وجود می آید ، که مقطعی بوده ، که پس از رفع مشکل نقاط کور از بین می رود .

 

 

- آیا دفاتر مشترکین استان ها هنوز تحت پو شش شرکت ارتباطات سیارهستند؟

شرکت ارتباطات سیار برای استانها نقش کنترلی دارد و کنترل غیر منظم ،بیشتر فعالیت ها به خود دفاتر استان سپرده شده است و تهران فقط نقاط ضعف و اشکالات کار را بررسی میکند .

 

 

- چگونه می توان با اطمینان خرید و فروش سیم کارت را انجام داد ، چه کارهایی را باید انجام داد تا دچار مشکلات نشویم ؟

در هنگام خرید سیم کارت حتما باید به شماره سیم کارت توجه شود و همچنین از فعال بودن آنها اطمینان حاصل کرد . در این صورت باید با شماره مورد نظر تماس بر قرار کرد و اگر پیام ارتباط مقور نمی با شد داشته باشیم ،سیم کارت به هیچ وجه قابل خرید و فروش نیست .

مسئله مهم در خرید سیم کارت این است که خریدار حتما باید فروشنده را بشناسد . تا در صورت بروز مشکلاتی بتواند به او مراجعه کند . مثلا ممکن است تلفن همراه بدهی هایی داشته باشد که روی قبض اخر که در هنگام خرید و فروش ارایه می شود نیامده باشد و در قبض بعدی بدهی هنگفتی بیاید .چون در سند قید می شود که بعد از نقل و انتقال مخابرات فقط خریدار را می شناسد و با فروشنده کاری ندارد در اینجا خریدار متضررمی گردد. همچنین به موارد دیگری چون روئیت آخرین قبض پرداختی ، دقت در زمان واگذاری اولیه ء تلفن ، جدا نبودن سیم کارت از قاب آن ، خش نداشتن سیم کارت و .. نیز باید توجه کرد.

 

 

- درصورتی که سیم کارت صفر را بخواهیم خریداری کنیم ،چگونه می توانیم آن را امتحان کنیم؟

در مورد خرید سیم کارت صفر نیز باید دقت لازم به عمل آید ،با شماره مورد نظر ارتباط بر قرار کنید اگر پیام خاموش است آمد سیم کارت درست است و تنها باید شناسنامه سیم کارت و هماهنگی در شماره های آن دقت شود .در غیر این صورت هر پیام دیگری مانند مقدور نمی باشد بیاید سیم کارت قابل خر یداری نیست و باید بررسی بیشتر ی صورت گیرد.

 

 

 

برای شکایت و پی گیری مزاحمین SMS چگونه باید اقدام شود؟

مشترکان تلفن همراه که پیام های غیر اخلاقی و کذب در یافت می کنند جهت پیگیری از این مزاحمین می توانند با به همراه داشتن مدارک شناسایی تلفن همراه و کارت شناسایی به دفترارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت ارتباطات سیار واقع درمیدان ونک - خ ونک – برج همراه – ط 12 و یا ادارات مشترکین شهرستان کرج و شهرری مراجعه وشکایت خود را تسلیم و مراتب راپیگیری نمایند.

 

دیتای تلفن همراه

 

دیتا (DATA ) چیست ؟

جواب: برقراری ارتباط کامپیوتری صوتی برای ایجاد بزرگراه های ارتباطی کشور و جهان بویژه ارتباط اینتر نتی را به عهده دارد .

 

 

– نحوه اشتراک سرویس دیتا (DATA ) و هزینه های آن به چه صورت است ؟

جواب: مشترک می تواند با همراه داشتن سند مالکیت ویا وکالتنامه ، آخرین قبض پرداختی و مدارک شناسایی به یکی از دفاتر امور مشترکین مراجعه وبا پر کردن فرم مربوطه این سرویس را درخواست نماید . مبلغ آبونمان این سرویس در هر دوره 100000 ریال می باشد . ( ماهانه 50000 ریال ) هزینه استفاده از سرویس دیتا مطابق تعرفه مکالمات تلفن همراه است .

 

 

– چه گوشی هایی می توانند با استفاده از سرویس دیتا به اینتر نت متصل شوند ؟

جواب: گوشی هایی که قابلیت تصویر رنگی در حد استاندارد High Color یا True Color را داشته باشند . ضمناً باید قابلیت اتصال به مودم و اتصال به شبکه دیتا (DATA ) را نیز دارا باشند .

– گوشی هایی که فاقد امکانات دیتا(DATA )هستند چگونه می توانند از این سرویس استفاده نمایند ؟

جواب: این گوشی ها باید ازطریق کابل مخصوص به رایانه متصل شوند واز مودم رایانه استفاده کنند. این گوشی ها از طریق کابل Infrered و یا بوسیله دستگاه مبدل موبایل ( سازگار با شبکه GSM ) به رایانه وصل می شوند .

 

 

– سرویس دیتا (DATA ) چگونه بر روی موبایل راه اندازی می شود ؟

جواب: مشترک باید ابتدا Account یا کارت اینترنت تهیه و در منوی مخصوص Connection جدید بسازد . ( وارد کردنPassword , User name و شماره تلفن ISP ) سرعت مودم ( Maximum Data Speed ) را به KB 9600 تغییرداده Data Call را به حالت Analogue برگرداند .سپس وارد منوی Internet شده و Connect شود .

 

 

– شماره دیتا (DATA ) چیست و طریقه استفاده از آن به چه نحو است ؟

جواب: مشترک پس از اشتراک این سرویس از دفتر امور مشترکین تلفن همراه شماره ای دریافت می کند که شماره دیتا نام دارد . که با دادن این شماره به دیگران می تواند اطلاعات مختلفی از قبیل فایل های Text و Picture را ارسال و دریافت نماید . برای دریافت این اطلاعات می باید از طریق Windows برنامه Hyperterminal را اجرا کند . ( از طریق گوشی های مخصوص که دارای حافظه برای گرفتن اطلاعات دیتا (DATA ) باشند می توان بعد از اتصال به شبکه دیتا ( اینترنت ) اطلاعات مورد نیاز را دریافت کرد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد